Academy

Wilt U graag leren hoe u op een professionele manier wimperextensions kan plaatsen, om hiermee uw klantenbestand & omzet een enorme boost te geven? Bij Piu Bella bent U van harte welkom om uw kennis te ontwikkelen en/of uit te breiden en hiermee jouw droom als Lash-tech werkelijkheid te laten worden.

U kan bij ons terecht voor de klassieke One-by-one en de populaire Russian volume  techniek. Per techniek kan U kiezen voor een basistraining of een perfectie-training. Bij elke basistraining is telkens een startkit inbegrepen en kan u gebruik maken van onze eigen producten van het merk Brand Lashes.

Waarom zou je Piu Bella verkiezen om een training te volgen? 

  • Wij houden onze cursussen in kleine groepen van max. 3pers. , wat betekent dat u een zeer persoonlijke benadering ervaart met uw trainster.
  • De trainingen worden enkel gegeven door een professionele trainer die jarenlange ervaring heeft en zowel nationaal, als internationaal, getraind is.
  • Het leren eindigt niet met het beëindigen van uw cursus. Wij geven u een lifetime online support.
  • Elke student ontvangt na het afronden van hun training 10% STUDENT KORTING voor ALLE producten en trainingen (één jaar geldig) van Brand Lashes.
Piu Bella staat voor kwaliteit! Om te garanderen dat u met ons certificaat een TOPSTYLISTE wordt, zijn wij tijdens deze opleiding EXTRA streng met het beoordelen van uw werk. Na de training kan u ten alle tijde terecht bij uw trainster voor vragen en/of extra begeleiding.

One by one Basis

2-daagse basis opleiding

Russian volume

2D - 3D Level 1

Russian volume

4D - 6D Level 2

Mega volume

2D - 10D Level 3

Volume expert

All levels (2 dagen)

Perfectie training

Oogvormen/styling/layering techniek

Perfect ‘fan’

2-daagse opleiding

Perfect ‘fan’

Workshop

VIP-course

Individuele Opleiding

Recensies

Wat vond u van onze opleiding en/of behandeling?

Laat het ons weten.

Er zijn nog geen beoordelingen. Wees de eerste die er een schrijft.

Openingsuren

MA – DO vanaf 9:00 – 12:00 / 13:00 – 19:00

VR vanaf 9:00 – 12:00 / 13:00 – 17:30

ZA op aanvraag

Contact

Lakstraat 110

2431 Laakdal

0472 / 85.88.77

Scroll Up