Lash lift

Lash Lift is de nieuwste én hotste trend in de wimper industrie!
Met deze revolutionaire behandeling is het mogelijk uw klanten veilig gelifte wimpers te bezorgen die wekenlang mooi blijven. Het is een prima alternatief voor klanten die liever geen extensions willen of kunnen dragen.

Voor deze opleiding hoeft u geen ervaring te hebben.
Onze opleiding is door professionals ontwikkeld en zodanig uitgewerkt dat we in 1/2 dag alle aspecten van het Lash Volume Lifting INTENS met u behandelen.

De Lash lift training is een uitgebreide cursus waar u alles zult leren over de vernieuwde methode van wimperlifting. Voor deze training is geen vooropleiding vereist en is daarom de perfecte basis voor iedereen die deze behandeling wil aanbieden.

De Lash lift behandeling is geschikt voor alle soorten wimpers. Bij deze behandeling worden de natuurlijke wimpers gelift (gekruld) door middel van silicone pads die niet schadelijk zijn voor de natuurlijke wimpers in tegenstelling tot wimperpermanent. Door de natuurlijke ingrediënten worden de wimperhaartjes vanuit de wortels gevoed. Dit geeft als resultaat dat de natuurlijke wimpers niet alleen langer en voller worden, maar ook sterker. Een wimperkruller en mascara zijn vanaf nu overbodig!
Het resultaat blijft minimaal 6 weken. De Lash lift behandeling is ideaal voor mensen die geen wimperextensions willen of allergisch zijn ervoor.

Tijdens deze intensieve training beginnen we met de theorie waarin onder andere de anatomie van het oog en wimperhaarstructuur wordt besproken . Daarnaast bespreken we de productkennis, inwerktijden en nazorg.
Het dagdeel bestaat uit een praktijkexamen op een model waarin de trainster steeds een demo uitvoert en uzelf die de behandeling uitvoert op uw eigen model. Heeft u deze training succesvol afgerond, dan ontvangt u een certificaat en word u een erkende LVL-specialist.

Meer informatie

1/2 dag (9u-13u of 13u-17u)

 • Theorie doornemen
 • Product materiaalkennis
 • Behandeling voorbereiden
 • Behandeling uitvoeren op model
 • Behandeling beoordelen en nabespreken
 • Vraag en antwoord

Kwaliteit

Piu Bella staat voor kwaliteit!
Om te zorgen dat u met ons Certificaat een topstyliste wordt, zijn wij tijdens deze opleiding extra streng met het beoordelen van uw werk. Na de training kan u ten alle tijde terecht bij uw trainster voor vragen en/of extra begeleiding.

Aantal modellen nodig: 1

Uw model mag geen wimperextensions dragen en komt met reeds gereinigde ogen.
Tevens mag het model geen LVL en/of wimperpermanent behandeling zijn ondergaan binnen afgelopen 6 weken.
Houd er rekening mee dat aangegeven tijden kunnen uitlopen.

Begin training

Aan het begin van training ontvangt u een theorieboek en een starterskit met daarin alle benodigdheden. U bent dus niet verplicht om extra producten af te nemen.

Inhoud starterspakket

 • Theorieboek Lash Volume Lift Training
 • Lotion 1 (PERMING) 5g
 • Lotion 2 (FIXING) 5g
 • Lotion 3 (NOURISH) 5g
 • Glue 10g
 • Silicone Pads Maat S
 • Silicone Pads Maat M
 • Silicone Pads Maat M1
 • Silicone Pads Maat M2
 • Silicone Pads Maat L
 • Y Tool (5 stuks)

Goed voor ongeveer 10 behandelingen.

Prijs voor de opleiding Lash Lift:

Prive training €499,- excl. BTW

In deze opleiding zit een starterspakket ter waarde van €99,95- excl. BTW. Wij vragen een voorschot van €250 excl. BTW per direct te betalen bij het boeken van uw training. De rest van het bedrag dient min. 2 weken voor aanvang voldaan te zijn.

Annuleringsbeleid

Als u de cursus niet kunt bijwonen, moet u ons dit uiterlijk 14 dagen voor de cursusdatum laten weten. Als u ons op de hoogte stelt van annulering binnen minder dan 14 dagen voorafgaand aan de cursus, wordt uw betaling in geen enkel geval terugbetaald.

Contact

Als u nog vragen heeft, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen:
Telefoon: +32472/85.88.77
WhatsApp: +32472/85.88.77
Instagram: Piubellabeautyacademy
Facebook: Piu Bella Beauty & Academy
E-mail: info@piu-bella.be

Locatie

Piu Bella Beauty & Academy
Lakstraat 110
2431 Laakdal
België

Wil u de cursus liever in uw eigen salon? Dat kan bij een opleiding van 2 of meer personen.
Hiervoor wordt een kilometervergoeding van 0,25 cent per kilometer berekend.
Contacteer ons gerust voor meer informatie.