01

Wimperextensions

Russian Volume is de populairste trend op het gebied van wimperextensions. Bij Piu Bella maken we gebruik van verschillende technieken.

MEER OVER WIMPEREXTENSIONS

02

Lash Lift

Wimperlifting is het nieuwste hebbedingetje voor dames en heren die houden van mooie wimpers! Het is toepasbaar op alle wimpers,zowel korte als lange haartjes. We geven de wimpers in deze behandeling een mooie natuurlijke krul die tot 6 weken blijft zitten.

MEER OVER LASH LIFT

03

Kunstnagels

Verzorgde handen en nagels zijn uw visitekaartje. Jammer genoeg zijn sterke nagels niet aan iedereen gegund. Gelukkig kunnen wij bij Piu Bella de natuur een handje helpen.

MEER OVER KUNSTNAGELS

04

Facial cupping deluxe

Geniet van een ontspannende gelaatsverzorging dmv. cupping massage en led-therapie voor optimaal resultaat.
MEER OVER GELAATSCUPPING

05

Tanden Witten

Piu Bella werkt volgens de nieuwe wet- en regelgeving. Dit wil zeggen dat het tanden bleken 100% veilig is voor uw tanden. Het bleken van de tanden gebeurt met een peroxide-vrije gel en een led-licht, zodat het tandglazuur en tandvlees niet aangetast wordt.

MEER OVER TANDEN WITTEN

06

Cupping massage

07

Oorkaarstherapie

Geniet van de kruidige geur van de planten zoals salie, kamille , de honing komende uit de Indiaanse cultuur en het zacht knisperen van de oorkaarsen met als kers op de taart een deugddoende hoofdmassage.

Onder hier alle voordelen van oorkaarsen.

MEER OVER OORKAARSTHERAPIE