Tanden witten

100% veilig tanden bleken zonder peroxide
Bij Piu Bella wordt er gewerkt volgens de nieuwe wet- en regelgeving (per 1 november 2012). Dit wil zeggen dat het tanden bleken absoluut veilig is voor uw tanden. Het bleken van de tanden gebeurt met een peroxide-vrije gel en een led-licht, zodat het tandglazuur en tandvlees niet aangetast wordt. De originele kleur van de tand komt weer terug, verbleekt en vlekjes/verkleuringen worden hierbij aangepakt.

De behandeling wordt in 2 pakketten aangeboden:

Wilt u enkele tinten wittere tanden? Kies dan voor de PERFECT SMILE De tijdsduur van deze behandeling bedraagt 50min. (2×25′) Zoals de naam al doet vermoeden, krijgt u dankzij deze behandeling een perfecte glimlach, dit voor € 69.

Wilt u uw tanden zo wit mogelijk hebben? Dan is de HOLLYWOOD SMILE dé behandeling voor u. De tijdsduur van deze behandeling bedraagt (3×25′) Dankzij deze behandeling zult u sneller het gewenste resultaat bekomen en langere tijd kunnen genieten van een stralende Hollywood smile. Dit voor slechts € 89.

Voor onze vaste klanten bieden wij ook een TOUCH-UP behandeling aan. Dit is een onderhoudsbehandeling indien je al een keer voordien gebleekt hebt en je bekomen kleur wil opfrissen en behouden. De tijdsduur van deze behandeling bedraagt 25min. Dit voor slechts € 49.

Faq

Wat is er anders aan peroxidevrije bleekgel?

Eigenlijk zegt de naam van de bleekgel het eigenlijk al. De non-peroxide bleekgel is een bleekmiddel waaraan geen peroxide, zoals het alom bekende waterstofperoxide, is toegevoegd.
Peroxide is een veel voorkomend bleekmiddel. Het maakt de tanden effectief een stuk witter. Echter is een groot nadeel van peroxide dat het schadelijk voor uw gebit kan zijn.

Waarom kiezen voor de peroxidevrije bleekgel?

Wij bleken tanden uitsluitend met de peroxidevrije bleekgel. In dit bleekmiddel zitten alleen maar ingrediënten die 100% veilig zijn voor het gebit.
Wilt u wittere tanden en er zeker van zijn dat het bleken van uw tanden geen nare gevolgen voor uw gezondheid en uw gebit zal hebben? Dan kunt u uw tanden het beste laten bleken met de non-peroxide bleekgel.

Zijn er nadelen aan het bleken met peroxidevrije bleekgel?

Wij kunnen geen nadelige effecten bedenken. Het enige is dat u door deze bleekgel niet spierwitte tanden zult krijgen, zoals u die ziet in allerlei tandpasta reclames.

Is tanden bleken schadelijk?

Wij werken uitsluitend met producten die op geen enkele wijze schade kunnen aanrichten aan uw gebit. Onze producten dringen op natuurlijke wijze door het glazuurlaag.

Mag ik de behandeling laten uitvoeren tijdens de zwangerschap?

Het is mogelijk om te laten bleken tijdens de beginfase van de zwangerschap. Dit omdat het bleken op natuurlijke basis is. Na 6 maanden raden wij het af om te bleken omdat dit de laatste ontwikkelingsfase van de zwangerschap is, en wij risico’s willen uitsluiten.

Mag ik bleken met een vulling?

Ook bleken met een vulling is mogelijk. Wat het beste om te doen is om per sessie aan te kijken in verband met het mee kleuren van de vulling. We kunnen nooit garanderen dat een vulling 100% mee kleurt, daarom het advies om het per sessie aan te kijken.

Mag ik bleken met gaatjes?

Ja zeker, bij ons is het mogelijk om te bleken als u gaatjes heeft.

Kleuren kronen mee tijdens het bleken?

Op de kronen komt ten alle tijden een aanslaglaag. Deze laag kan door middel van het bleken worden verwijderd. Het schoont de kroon op. De kroon behoudt wel zijn oorspronkelijke kleur en kan niet witter worden dan deze.

Wat te doen als ik rook?

Ook roken zorgt inderdaad voor veel verkleuringen. Om deze verkleuringen tegen te gaan is er een logische stap die u kunt doen om dit in ieder geval vele mate minder te laten voorkomen doordat u na ieder sigaret die u rookt direct uw mond spoelt met water. Hierdoor voorkomt u de verkleuringen en heeft u langer plezier van het resultaat.

Wat te doen als ik veel koffie drink?

Koffie drinken zorgt inderdaad voor veel verkleuringen. Om deze verkleuringen tegen te gaan is er een logische stap die u kunt doen om dit in ieder geval vele mate minder te laten voorkomen doordat u na elk kopje koffie direct uw mond spoelt met water. Hierdoor voorkomt u de verkleuringen en heeft u langer plezier van het resultaat.

Is het tanden bleken gevoelig?

Nee, zolang uw gebit in goede staat is, is er geen sprake van gevoeligheid. Als het tandvlees ontstoken is of geïrriteerd, zou er lichte gevoeligheid kunnen ontstaan! Geen zorgen dit trekt altijd binnen enkele uren weer weg.

Eten & drinken na het bleekproces?

Na het bleken adviseren wij onze klanten ALLE kleurstoffen te vermijden voor een minimale duur van 12 uur. Ook raden wij frisdranken, koffie, donkere theesoorten af ( zeker de eerste 4U) zodat onze klanten na de behandelingen van nog wittere tanden kunnen nagenieten. Het drinken van water is wel toegestaan meteen na de behandeling.