Hi  there !

Benieuwd wie er achter Piu Bella schuil gaat?

Let me introduce myself.

Met enige trots kan ik me buiten schoonheidsspecialiste en wimperstyliste ook zaakvoerder van Piu Bella noemen. Daarbovenop ben ik ook een erkende trainster bij Brand Lashes. Bij Piu Bella laten we er u niet enkel op uw best uitzien, maar helpen we U ook om opgewekt en als het ware herboren te laten buiten wandelen.
Hierbij ga ik steeds tot het uiterste en werk ik zeer punctueel. Het geeft me dan ook de nodige voldoening te horen dat mijn klanten onder de indruk zijn van mijn detailwerk. Voor die perfectie in details ga ik steeds.

Jill Huygens

HOOGWAARDIGE
SCHOONHEIDSBEHANDELINGEN,
PROFESSIONELE EN
PERSOONLIJKE SERVICE...

Al op jonge leeftijd was ik esthetisch aangelegd. Het opmaken van mijn oma of make-over’s bij vriendinnen was helemaal mijn happy thing.
Ik wist al snel dat dit mijn passie was en dat mijn toekomst in deze sector lag.

Salon Piu Bella

ontstaan

Piu Bella

Als student koos ik reeds voor schoonheidszorg waarna ik me specialiseerde in gelnagels. Al snel volgde specialisatie wimperextensions. Na enige tijd was ik klaar voor mijn eigen zaak, Piu Bella!

Het ligt in mijn karakter om ambitieus te zijn en mezelf constant te verbeteren. Daarom volgde ik meerdere opleidingen bij internationale trainsters in de wimper-wereld. Zo kwam ik ondermeer terecht bij Agnieszka Van Den Brand van Brand Lashes. Ik was erg vereerd wanneer ik van haar het aanbod kreeg om officieel trainster te worden bij Brand Lashes en hierbij het merk wou vertegenwoordigen over gans België.

Het is een voorrecht dat ik mijn passie en ervaring kan overbrengen op opkomende talenten en collega-artiesten. Zo beschikt Piu Bella inmiddels naast een zeer uitgebreide waaier aan schoonheidsbehandelingen, nu ook over zijn eigen opleidingscentrum.

Hebben jullie nog vragen, dan beantwoord ik deze graag via diverse communicatiekanalen. Uw schoonheid primeert en ik sta garant voor jouw toekomstig succes. Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten bij Piu Bella, de start van een nog mooiere jou.