Piu Bella Beauty & Academy

Mijn naam is Jill Huygens. Ik ben 28 jaar en kan reeds met trots zeggen dat ik naast schoonheidsspecialiste, ook wimperstyliste en zaakvoerster bij Piu Bella ben. Hiernaast ben ik ook officiële trainster bij Brand Lashes.

Bij Piu Bella helpen wij u niet enkel om er goed uit te zien, maar ook om uzelf opgewekt en herboren te voelen, ongeacht uw leeftijd. Hierbij ga ik steeds tot het uiterste en werk ik zeer punctueel. Het maakt mij blij steeds te horen van mijn klanten dat ze mijn detailwerk zo bewonderen. Daar ga ik voor, de details, want die details onderscheiden het gewone werk van de perfectie. Net datgene verdienen mijn klanten, de perfectie.

Kiest u voor Piu Bella, dan kiest u voor hoogwaardige schoonheidsbehandelingen en geniet u zowel een professionele, als een persoonlijke service in een modern en luxueus kader.

Als klein meisje was ik reeds op jonge leeftijd gebeten door ‘schoonheid’. Nagels lakken, het opmaken van mijn oma of make-over’s bij vriendinnen was helemaal mijn happy thing. Ik wist al snel dat dit mijn passie was en dat mijn toekomst in deze sector lag.

{

Als jonge student koos ik reeds voor schoonheidszorgen, een studie die ik succesvol heb afgerond. Vervolgens specialiseerde ik mezelf initieel in gelnagels aan de hand van talrijke cursussen, hetgeen snel gevolgd werd in een specialisatie wimperextensions, een nieuwe passie was geboren! Ik was klaar voor mijn eigen zaak, genaamd Piu Bella, omdat we jou nog mooier maken. Intussen bestaat Piu Bella 4 jaar en werd mijn nieuwe passie, wimperextensions, intussen mijn core-business.

Ambitie en de wil naar voortdurend verbeteren kenmerken mijn karakter. De afgelopen zes jaar streefde ik gepassioneerd naar verbetering en volgde ik ontelbare opleidingen bij internationale trainsters in de wimper-wereld. Zo kwam ik vorig jaar terecht in Nederland bij niemand minder dan Agnieszka Van Den Brand van Brand Lashes. Al snel gaf ze mij aan dat ze mij een zeer talentvolle en gedreven artieste vond. Ik was dan ook vereerd toen ik van haar het aanbod kreeg om officieel trainster te worden bij Brand Lashes en hierbij het merk wou vertegenwoordigen over heel België.

Een grote kans die ik niet onbenut liet en met beide handen heb gegrepen.

Het is een voorrecht dat ik mijn passie en ervaring kan overbrengen op opkomende talenten en collega-artiesten. Zo beschikt Piu Bella inmiddels naast een zeer uitgebreide waaier aan schoonheidsbehandelingen, nu ook over zijn eigen opleidingscentrum.

Hebben jullie nog vragen, dan beantwoord ik deze graag via de diverse communicatiekanalen waar Piu Bella vandaag de dag reeds actief op is. Uw schoonheid primeert en ik sta garant voor jouw toekomstig succes. Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten bij Piu Bella, de start van een nog mooiere jou.

Openingsuren

MA – DO vanaf 9:00 – 12:00 / 13:00 – 19:00

VR vanaf 9:00 – 12:00 / 13:00 – 17:30

ZA op aanvraag

Contact

Lakstraat 110

2431 Laakdal

0472 / 85.88.77

Scroll Up