01

Wimperextensions

Russian Volume is de populairste trend op het gebied van wimperextensions. Bij Piu Bella maken we gebruik van verschillende technieken.

MEER OVER WIMPEREXTENSIONS

02

Lash Lift

Wimperlifting is het nieuwste hebbedingetje voor dames en heren die houden van mooie wimpers! Het is toepasbaar op alle wimpers,zowel korte als lange haartjes. We geven de wimpers in deze behandeling een mooie natuurlijke krul die tot 6 weken blijft zitten.

MEER OVER LASH LIFT

03

Kunstnagels

Verzorgde handen en nagels zijn uw visitekaartje. Jammer genoeg zijn sterke nagels niet aan iedereen gegund. Gelukkig kunnen wij bij Piu Bella de natuur een handje helpen.

MEER OVER KUNSTNAGELS

04

Brow Treatments

Ontdek onze verschillende Brow Treatments zoals Henna, dit is een techniek waarbij de wenkbrauwen worden opgevuld. Of kies voor Brow-wax, hierbij wordt met behulp van warme wax en een pincet de wenkbrauwen mooi in vorm gebracht.
MEER OVER BROW TREATMENTS

05

Tanden Witten

Piu Bella werkt volgens de nieuwe wet- en regelgeving. Dit wil zeggen dat het tanden bleken 100% veilig is voor uw tanden. Het bleken van de tanden gebeurt met een peroxide-vrije gel en een led-licht, zodat het tandglazuur en tandvlees niet aangetast wordt.

MEER OVER TANDEN WITTEN

06

Plasma Lift

De plasma lift is een unieke en revolutionaire behandeling voor bv. het liften van de boven oogleden zonder chirurgische ingrepen. Met Plasma Lift kunnen nu ook meerdere zones buiten de oogleden behandeld worden zoals onder de oogleden,  rimpels aan het voorhoofd, kraaienpootjes en de volledige mondzone.

MEER OVER PLASMA LIFT

07

Powderbrows

Powderbrow is een nieuwe semi permanente make up techniek. Deze techniek wordt toegepast met een machinale nano-naald. Het is semi-permanent, dit wilt zeggen dat het na verloop van tijd vervaagd.

MEER OVER POWDERBROWS