Plasma lift

De plasma lift is een unieke en revolutionaire behandeling voor bv. het liften van de boven oogleden zonder chirurgische ingrepen. Met Plasma Lift kunnen nu ook meerdere zones buiten de oogleden behandeld worden zoals onder de oogleden, rimpels aan het voorhoofd, kraaienpootjes en de volledige mondzone.

De revolutionaire technologie voor huidverstrakking en ooglift zonder snijden, botox en injecties.

Faq

Wat is plasma?

Plasma bestaat uit deeltjes van een gasvormige stof die in meer of mindere mate geïoniseerd zijn. Door een speciale techniek met de Plasma Lift ontstaat een vonkontlading die plasma opwekt.
Dit plasma zorgt ervoor dat we de huid heel gelijkmatig kunnen verwarmen. Hierbij gaat de huid verdampen en is er geen vorm van verbranden of brandwonden mogelijk.

Hoe werkt de behandeling?

Plasma zorgt voor een direct liftend effect. Met de Plasma Lift wordt er een speciale behandeltechniek toegepast, waarbij er kleine puntjes worden gezet in de huid. Deze kleine puntjes van 0,1mm tot 0,3 mm doorsnede komen ongeveer 0,02mm tot 0,04mm diep in de huid.
Jouw huid gaat zich op natuurlijke wijze herstellen en zal een mooi egale structuur aannemen. Deze combinatie van behandelen geeft jouw huid een mooi en liftend geheel.

Nazorg:

Wat houdt de nazorg van Plasma Lift in?

Na een Plasma lift behandeling ervaren de meeste mensen een branderig gevoel, dat vergelijkbaar is met zonnebrand. Dit verdwijnt na enkele uren. Daarnaast zal er een flinke zwelling ontstaan zowel boven als onder de behandelde zone. Wij raden aan om een paar dagen in alle rust thuis te herstellen.

Deze reactie op de behandeling kan per persoon verschillen en kan soms langer aanhouden. Bij pijn kan een ontstekingsremmers zoals Ibuprofen of een pijnstiller als paracetamol verlichting geven.

Koelen is toegestaan, maar zonder de behandelde zone vochtig te gaan maken door bv.een natte washand. Het tranen van de ogen kan in sommige gevallen voorkomen. Deze reacties horen bij het natuurlijke genezingsproces en de roodheden en donkerheden kunnen wegtrekken binnen de 3 tot 6 maanden.

Bij het genezingsproces van het behandelde gebied ontstaan heel kleine korstjes op de kleine gaatjes die met plasma in jouw huid zijn gemaakt. Deze zullen vanzelf loslaten (niet krabben of wrijven) na ongeveer zeven dagen. Gewoon douchen is geen enkel probleem na de behandeling, zwemmen en saunabezoek raden wij sterk af. Na 4 dagen mag u camouflage en/of make-up aanbrengen op minerale basis, maar deze dient u met alle voorzichtigheid en zonder wrijving in de avond weer af te nemen.

Als jouw huid na 10 tot 14 dagen is genezen, is het verplicht om om de twee uur een hoge zonnebrandcrème SPF 50 in te smeren, gedurende 3-6 maanden om zonnebrand en littekenvorming te voorkomen.

Het resultaat is vanwege de collageen werking optimaal na 3 tot 6 maanden. In sommige gevallen is een tweede behandeling nodig voor een mooi resultaat. Deze herhalingsbehandeling kan gedaan worden na ongeveer 4 maanden. Het resultaat blijft tussen de 1-3 jaar afhankelijk van de behandelde zone, aantal sessies en jouw leeftijd. De behandeling is niet pijnloos, maar zeer verdraagzaam.

Wat zijn de voordelen?

  • Snelle behandeltijd
  • Non-invasief
  • Langdurig resultaat

Meestal is er één behandeling nodig voor zowel boven– en onder oogleden.

Let op! De herstelperiode is afhankelijk van type persoon. Vraag de specialist naar gerichte informatie over jouw huidtype en genezing.