jill huygens

Over Jill , en Piu Bella 

Yoga teacher , gedreven ondernemer & geboeid door het energetische lichaam

Hii, ik ben Jill, de drijvende kracht achter Piu Bella.
31 jaar, ondertussen 7 jaar onderneemster en gedreven door nieuwe dingen ontdekken, reizen,yoga en paardrijden.
Mijn motto is dan ook, stilstaan is achteruit gaan. Zowel zakelijk als persoonlijk.
Je gelukkig voelen met én in je lichaam, dit is wat ik met Piu Bella wil bekomen. Na 6 jaar de perfectie in het uiterlijke na te streven, ben ik me er meer en meer bewust van geworden dat er zoveel nood is aan innerlijke rust, balans en healing.  De kracht van jezelf te kunnen helen is het mooiste cadeau dat je jezelf kan geven.

Mijn sterkte in mijn vak is door mijn jarenlange eigen zoektocht en ervaring met energetisch werk, opleidingen zoals bv. Reiki, werken met kristallen, gediplomeerd  healing yoga teacher , Sjamanisme, diverse cupping masterclasses en nog zoveel meer.  Hierdoor geef ik mijn gepaste expertise op maat voor jouw behoeften en begeleid ik je graag ook na de behandeling verder. Bij Piu Bella sta je niet alleen en mag je je veilig voelen.

Liefs , Jill

Onze diensten

Waarom kiezen voor Piu Bella

Hoogwaardige behandelingen

wij bieden enkel  behandelingen aan  met de hoogst kwalitatieve producten. Wij werken op een holistische manier waarbij we zowel van binnenuit als vanbuiten uit werken dmv. kruiden etc.

persoonlijke service

Onze klanten kiezen voor ons vanwege onze jarenlange betrouwbaarheid, persoonlijke aanpak,nauwkeurigheid en expertise in het creëren van de beste resultaten. Laat Piu Bella u de beste ervaring in de beauty sector bieden.

 

Jarenlange ervaring

Met meer dan 7 jaar ervaring in de beauty sector, biedt Piu Bella ongeëvenaarde expertise en kennis aan hun klanten. Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat om de nieuwste trends en technieken toe te passen, waardoor we elke klant kunnen voorzien van customized en persoonlijke behandelingen.

Own who you are!

Wie mij al kent weet dat ik het volgen van mijn pad prioritair vindt. Het leven kunnen leiden waar je echt gelukkig van wordt. Zonder oordeel, gewoon zijn wie je wil zijn.

Door na 6 jaar Piu Bella te runnen, kwam ik op een punt waarbij ik bij mezelf dacht; “Is dit het? Is dit wat ik mijn hele leven wil doen?”
Ik haalde geen voldoening meer uit mijn werk en besloot om het over een andere boeg te gooien. Met stiekem wat ingeprate angst,want zoals het wel bekend in je oren zal klinken zijn daar de mensen in je omgeving die aan alle alarmbellen beginnen te trekken. “Het is toch goed zoals het is? Wat gaan anderen denken? , Gaan de mensen hier wel voor open staan?”

Daar kwam de angst en twijfel.. Gelukkig besefte ik al snel dat deze emoties niet de mijne waren maar projectie van anderen.

Trouwens, het is maar een emotie. Ik ging me niet laten leiden door angst.
De dag van vandaag sta ik meer dan ooit in mijn kracht om jullie ook het mooiste leven te laten leiden, waarbij lichaam en geest in balans zijn. Geluk ontstaat bij jezelf en straal je uit, dit zit niet in een potje.

Namasté