Luxury reset retreat jill huygens

Een weekend vol bijzondere ervaringen en verbinding 

Ben jij klaar om jouw hoogste potentieel te belichamen?

Tijdens het luxury reset retreatvan 26/10/2024 tot 28/10/2024  creëren we een weekend vol met  bijzondere belevingen en verbinding.

Je leert oude stukken los te laten en terug in je kracht te staan. In een veilige bubbel met gelijkgestemde personen, op een prachtig privé domein van 3,5 Ha. midden in de natuur.

Op je eigen tempo tot rust komen en connectie maken met jezelf. Leren loslaten en grenzen stellen, bewust worden en naar huis gaan met nieuwe inzichten.

IK WIL MIJN HOOGSTE POTENTIEEL BELICHAMEN

Onder professionele begeleiding thuiskomen bij jezelf

Dit all-in retreat biedt jou een mooie mix aan van holistische workshops, zoals breathwork in combinatie met ijsbaden (dit is uiteraard niet verplicht) , een soundbath, inner child healing en trauma release. Maar ook een vuurceremonie, yin yoga, alles over gronden en aarden en actieve sportsessies.

Wij zijn van mening dat werken aan jezelf niet gelijk moet staan aan back to basics. Dus voorzien wij voor jou gastronomisch bereidde maaltijden , elke dag een 5 gangen diner bereid door onze privé chef, een gepersonaliseerd luxe-verwenpakket voor elke deelnemer en privé welness . Dit alles op een privé domein vlakbij het historische Bouillon, van 35.000m² met vijver en hertenpark vlak naast de semois rivier.

Herken jij jezelf?

✦ Je hebt het moeilijk om uit de hectische ratrace te stappen, die het leven soms kan zijn.

✦ Je weet dat jouw lichaam nood heeft aan rust, maar blijft altijd ‘aan’ staan.

✦ Anderen komen altijd op de eerste plaats, zelfzorg is iets dat je blijft uitstellen.

✦ Je bent vaak gespannen door aanhoudende stress of trauma en wil hier eindelijk mee aan de slag gaan.

✦ Je bent klaar om uit je hoofd te komen en te werken aan jezelf. 

✦ Je voelt dat het tijd is voor een diepere connectie met jezelf en zo jouw hoogste potentieel te belichamen.

✦ Je gelooft in een holistische aanpak. En beseft dat zelfzorg en zelfontwikkeling nodig zijn om te helen en verder te groeien. 

I AM READY TO SHINE

Wat mag je zoal verwachten

Het volledige programma houden we nog even voor onszelf.

Ondertussen weet je al dat dit all-in retreat een magische 3-daagse wordt. Waarin we in een luxe setting terug connecteren met wie we echt zijn.
Samen met het vallen van de bladeren, laten we los wie we denken te moeten zijn. En komen we terug in onze kracht te staan.

Deelnemen aan een weekend waar innerlijk werk wordt gedaan kan veel losmaken bij jezelf. Het is volstrekt normaal als je dit als intens ervaart.
Wees je ervan bewust dat er emoties en oude stukken losgemaakt kunnen worden of getriggerd worden.
Geen nood, we creëren de juiste bedding en veilige cocon in een team van professionele en ervaren coaches. We zijn er om jou hierbij te ondersteunen.

Je kan genieten van:

  • gastronomisch bereide maaltijden
  • 5-gangen diner met streekproducten, bereid door onze privé-chef
  • privé welness
  • coachings & workshops
  • healings, meditatie & yoga
  • actieve sportsessie
  • unieke sjamanistische avondceremonie
  • verbindende kampvuur momenten
  • luxueus verwenpakket
  • Mogelijkheid tot reading/kaartlegging tijdens de vrije momenten (tegen betaling)

Praktisch

Ontvangst zaterdagochtend 26/10 rond 10u.
Afsluiten doen we op maandagochtend 28/10.

Locatie

Een prachtig kasteel op privé domein in Vresse-sur-Semois (Belgische Ardennen).

Er zijn 18 plaatsen beschikbaar. Boek je samen met jouw vriend/vriendin? Laat het ons dan zeker weten. Neem je solo deel, dan kan je bij een andere solo deelnemer op de kamer geplaatst worden die je niet kent. De kamerindeling wordt toegekend op volgorde van boekingen die binnen komen.
Ben je minder mobiel? Dan hebben we hiervoor 1 kamer ter beschikking op het gelijkvloers.

Je kan kiezen uit een deluxe kamer of een suite (deze kamers zijn een stuk ruimer en hebben een kingsize bed). Let op er zijn maar 4 suites beschikbaar. 

Jouw investering in jezelf

Voor een deluxe-kamer investeer je € 1.699 excl. btw per persoon.
Voor een suite € 1849 excl. btw per persoon.

Je kan zelf kiezen of je het bedrag in 1x voldoet of je het liever splitst in 2 delen.
Boek je in juni? Dan kan je er uitzonderlijk ook voor kiezen om in 3 delen te betalen!

Jouw plaats is pas gereserveerd na betaling van jouw eerste schijf indien je voor meerdere termijnen kiest.

MEET YOUR COACHES

JILL

Ik ben Jill, bezielster van dit retreat. Maar ook soul coach, yoga teacher en holistisch therapeut.
Gespecialiseerd in cupping, trauma release en energy cleansing. Ik ben ook jullie veilige aanspreekpunt.

Samen met mijn top coaches, organiseer ik dit luxury reset retreat in de Belgische Ardennen.
Omdat ik voel dat er nood is aan aarden, vertragen en terug de connectie maken met jezelf.
Ik geloof erin dat holistisch werk niet gelijk moet staan aan back to basics. En daar om heb ik, samen met mijn team, ervoor gezorgd dat jij een heel weekend lang volledig ontzorgd wordt.

SAM

Ik ben Sam, rechterhand en levenspartner van Jill. Tijdens dit retreat kan je bij mij terecht met al je praktische vragen.

In mijn persoonlijk leven ben ik iemand die houdt van natuur en veel bezig is met sport, ademhaling en meditatie. Kortom een bewust en gezond leven waar balans centraal staat.

Vanaf jonge leeftijd ben ik reeds bezig met sport en voeding, waar ik mezelf altijd bleef pushen om alles uit mijn fysieke lichaam te halen. Ik hou van uitdaging en niets is onmogelijk.

Door de jaren heen ben ik me er meer bewust van geworden dat dit niet de enige manier is van een gezonde levensstijl.

Hierdoor heb ik meer tijd gemaakt voor een gebalanceerder leven waarbij het fysieke aspect evenveel aan bod komt als het mentale welzijn.

Dit is allemaal gestart dankzij Wim Hof, beginnende met koude douches is dit ondertussen uitgelopen tot het dagelijks beoefenen, zowel ijsbaden en ademhaling als de gehele mindset.

Ik geef zowel privé- als groepstrainingen, waarbij ik jou begeleid in sporten op een alternatieve en functionele manier. Waar zowel jouw fysieke als mentale lichaam wordt ondersteund. Dit in combinatie met voedingsschema´s op maat.

Mis jij de levensenergie, weet je niet waar beginnen of heb je de moed niet om vol te houden? Ik ondersteun jou door een op maat gemaakt traject op te stellen waarbij jij alle aspecten doorloopt om een leven te leiden dat terug in balans is. Dit omvat oa. een persoonlijk sportschema, ademhalingswerk, voeding , mentale begeleiding en optioneel ijsbaden.

Hiervan laat ik jullie graag proeven tijdens deze retreat.

SYLVIA

Hi, ik ben Sylvia, 44 jaar, mama van 3 unieke kids en een echte catlover.

Mijn passie is alles wat met body, mind & soul te maken heeft en daarom ben ik sinds kort bezielster van mijn eigen coachingpraktijk ‘The inner work by S.C.’

Mijn doel als lifecoach is om vrouwen die veranderingen in hun leven willen, maar niet juist weten “hoe”, te begeleiden door hun inzichten te geven zodat ze makkelijker knopen kunnen doorhakken en zo krachtiger in hun leven staan.

Als ADHD coach wil ik mama’s begeleiden op hun pad om meer plezier en rust te hebben bij de opvoeding van hun kind. Ik weet hoe moeilijk dit kan zijn omdat ik zelf een zoon met ADHD en een gedrags- en emotionele stoornis heb.

Deze ervaring is dan ook mijn kracht, niet enkel de theorie maar ook de echte praktijk kennen en deze te kunnen doorgeven aan vrouwen en mama’s die ook in dit soort situaties zitten zodat ze zich gehoord, gezien en gedragen voelen.

Van jongsaf heb ik op survival mode geleefd en liep ik steeds tegen dezelfde patronen en situaties aan. Door aan mezelf te werken en innerlijk werk te gaan doen werd ik bewust  van waar deze patronen en mechanismen kwamen. Innerlijk werk is zo belangrijk en mijn doel is dan ook dit te delen met vrouwen die vastzitten en verandering willen.

Graag nodig ik jou dan ook uit tijdens mijn  workshop  “The Inner Child” op dit magisch retreat. 

Because if you want change, only YOU can change it!

ELLEN EN JAN

Hey, wij zijn Ellen & Jan.
En samen runnen wij Samara Healing

Als energetisch therapeut kijk ik, Jan, verder dan enkel het fysieke en mentale welzijn van de mens.

Ik ben onder meer afgestudeerd en heeft ervaring als lifecoach, bewustzijnscoach,  rouwbegeleider, Reiki- en Shamanic practitioner.

Mijn achtergrond ligt diep geworteld in het sjamanisme en ik werk dan ook vanuit de verbinding met die oude wijsheid.

Hey Ellen hier. Toen mijn zoon in 2012 werd geboren, veranderde dit mijn leven. Na een burn-out zorgenden nieuwe opleidingen en leraren voor inzicht en grote lessen. Mijn hooggevoeligheid werd mijn kracht. 

Ondertussen begeleid ik inkomende zielen. Door toekomstige ouders bewust te maken van wat hun kindje nodig heeft om geboren te worden en waar de ouders op kunnen inspelen.

Daarnaast help ik fertiliteits- en zwangerschapsproblematiek te bekijken en te transformeren. Ook bij de genezing van blokkades en trauma’s begeleid ik jou om weer ruimte te maken voor nieuw leven.

Het sterven en geboren worden gaan hand in hand en als rouwwerker help ik jou om het ene los te laten en het andere te omarmen, bijvoorbeeld bij een miskraam.

Verder geef ik zwangerschapsyoga en postnatale yoga, en meditaties, healings en readings.

Het is mijn passie om je te doen herinneren wie je bent en wat je hier op aarde komt doen. Om aan te geven wat nodig is om meer in verbinding te leven met alles wat is.

MEET YOUR COACHES

JILL

Ik ben Jill, bezielster van dit retreat, maar ook soul coach, yoga teacher, holistisch therapeut, gespecialiseerd in cupping, trauma release ,energy cleansing.en jullie veilige aanspreekpunt. 

Samen met mijn top coaches, organiseer ik dit luxury reset retreat in de Belgische Ardennen. Omdat ik voel dat er nood is aan aarden, vertragen en terug de connectie maken met jezelf. Ik geloof erin dat holistisch werk niet gelijk moet staan aan back to basics. En daarom heb ik, samen met mijn team, ervoor gezorgd dat jij een heel weekend lang volledig ontzorgd wordt. 

SAM

Ik ben Sam, rechterhand en levenspartner van Jill. Tijdens dit retreat kan je bij mij terecht met al je praktische vragen.

In mijn persoonlijk leven ben ik iemand die houdt van natuur en veel bezig is met sport, ademhaling en meditatie. Kortom een bewust en gezond leven waar balans centraal staat.

Vanaf jonge leeftijd ben ik reeds bezig met sport en voeding, waar ik mezelf altijd bleef pushen om alles uit mijn fysieke lichaam te halen. Ik hou van uitdaging en niets is onmogelijk.

Door de jaren heen ben ik me er meer bewust van geworden dat dit niet de enige manier is van een gezonde levensstijl.

Hierdoor heb ik meer tijd gemaakt voor een gebalanceerder leven waarbij het fysieke aspect evenveel aan bod komt als het mentale welzijn.

Dit is allemaal gestart dankzij Wim Hof, beginnende met koude douches is dit ondertussen uitgelopen tot het dagelijks beoefenen, zowel ijsbaden en ademhaling als de gehele mindset.

Ik geef zowel privé- als groepstrainingen, waarbij ik jou begeleid in sporten op een alternatieve en functionele manier. Waar zowel jouw fysieke als mentale lichaam wordt ondersteund. Dit in combinatie met voedingsschema´s op maat.

Mis jij de levensenergie, weet je niet waar beginnen of heb je de moed niet om vol te houden? Ik ondersteun jou door een op maat gemaakt traject op te stellen waarbij jij alle aspecten doorloopt om een leven te leiden dat terug in balans is. Dit omvat oa. een persoonlijk sportschema, ademhalingswerk, voeding , mentale begeleiding en optioneel ijsbaden.

Hiervan laat ik jullie graag proeven tijdens deze retreat.

SYLVIA

Hi, ik ben Sylvia, 44 jaar, mama van 3 unieke kids en een echte catlover.

Mijn passie is alles wat met body, mind & soul te maken heeft en daarom ben ik sinds kort bezielster van mijn eigen coachingpraktijk ‘The inner work by S.C.’

Mijn doel als lifecoach is om vrouwen die veranderingen in hun leven willen, maar niet juist weten “hoe”, te begeleiden door hun inzichten te geven zodat ze makkelijker knopen kunnen doorhakken en zo krachtiger in hun leven staan.

Als ADHD coach wil ik mama’s begeleiden op hun pad om meer plezier en rust te hebben bij de opvoeding van hun kind.

Ik weet hoe moeilijk dit kan zijn omdat ik zelf een zoon met ADHD en een gedrags- en emotionele stoornis heb.

Deze ervaring is dan ook mijn kracht, niet enkel de theorie maar ook de echte praktijk kennen en deze te kunnen doorgeven aan vrouwen en mama’s die ook in dit soort situaties zitten zodat ze zich gehoord, gezien en gedragen voelen.

Van jongsaf heb ik op survival mode geleefd en liep ik steeds tegen dezelfde patronen en situaties aan.

Door aan mezelf te werken en innerlijk werk te gaan doen werd ik bewust  van waar deze patronen en mechanismen kwamen.

Innerlijk werk is zo belangrijk en mijn doel is dan ook dit te delen met vrouwen die vastzitten en verandering willen.

Graag nodig ik jou dan ook uit tijdens mijn  workshop  “The Inner Child” op dit magisch retreat. 

Because if you want change, only YOU can change it!

Ellen en Jan

Hey, wij zijn Ellen & Jan.
En samen runnen wij Samara Healing

Als energetisch therapeut kijk ik, Jan, verder dan enkel het fysieke en mentale welzijn van de mens.

Ik ben onder meer afgestudeerd en heeft ervaring als lifecoach, bewustzijnscoach,  rouwbegeleider, Reiki- en Shamanic practitioner.

Mijn achtergrond ligt diep geworteld in het sjamanisme en ik werk dan ook vanuit de verbinding met die oude wijsheid.

Hey Ellen hier. Toen mijn zoon in 2012 werd geboren, veranderde dit mijn leven. Na een burn-out zorgenden nieuwe opleidingen en leraren voor inzicht en grote lessen. Mijn hooggevoeligheid werd mijn kracht. 

Ondertussen begeleid ik inkomende zielen. Door toekomstige ouders bewust te maken van wat hun kindje nodig heeft om geboren te worden en waar de ouders op kunnen inspelen.

Daarnaast help ik fertiliteits- en zwangerschapsproblematiek te bekijken en te transformeren. Ook bij de genezing van blokkades en trauma’s begeleid ik jou om weer ruimte te maken voor nieuw leven.

Het sterven en geboren worden gaan hand in hand en als rouwwerker help ik jou om het ene los te laten en het andere te omarmen, bijvoorbeeld bij een miskraam.

Verder geef ik zwangerschapsyoga en postnatale yoga, en meditaties, healings en readings.

Het is mijn passie om je te doen herinneren wie je bent en wat je hier op aarde komt doen. Om aan te geven wat nodig is om meer in verbinding te leven met alles wat is.

Heb je nog vragen?

Uiteraard niet. Ons team is er voor jou om je te ondersteunen waar nodig. Het enige wat we van jou vragen is dat je open staat voor wat komt. De rest zal zichzelf uitwijzen.

Wat we jou wel willen meegeven, is dat als je deelneemt aan een weekend waar innerlijk werk wordt gedaan, je veel kan losmaken bij jezelf. En dat je dit als intens kan ervaren. Wees je ervan bewust dat het normaal is dat er emoties en oude stukken losgemaakt of getriggerd worden. Wij creëren de juiste bedding en een veilige cocon in een team van professionele en ervaren coachen.

Je reserveert de kamer van jouw keuze via onze webshop. Daar kies je de kamer van jouw keuze en of je het bedrag in één keer volledig wil betalen, of een voorschot van minimaal 30% en de maand erna de rest.

Er is een verplichte aanbetaling van minimum 30% bij boeking. Daarna kan je kiezen om in delen te betalen. Afhankelijk van wanneer je boekt. De aanbetaling geldt als termijn 1.
Alle betalingen dienen ten laatste in augustus voldaan te zijn. Anders is de boeking niet geldig.

Reserveer je jouw plaats in juni? Dan kan je uitzonderlijk jouw bedrag spreiden over 3x.
Reserveer je in juli? Dan kan je nog in 2x. betalen.

Als je samen met een vriend of vriendin boekt, mag je ons dit laten weten via mail: info@piu-bella.be. Dan zorgen we ervoor dat jullie samen een kamer delen.

Neem je solo deel, dan kan je bij een andere solo deelnemer op de kamer geplaatst worden. We begrijpen dat dit spannend is. Maar door de groep klein te houden zorgen we voor een veilige en geborgen omgeving. Aarzel zeker niet om je bezorgdheden aan ons te laten weten, zodat we er rekening mee kunnen houden.

Er wordt nog een kennismakingsmoment voorzien 2 weken voor de aanvang van het retreat. Dit is uiteraard niet verplicht, maar zo leren we elkaar al een beetje beter kennen.

Indien je intoleranties of allergieën hebt, of vegetarisch of vegan eet, moet je ons dit op voorhand doorgeven. Je krijgt hiervoor tijdig nog een mail, zodat het menu hierop kan aangepast worden.

Heb je nog een vraag die hier niet bij staat?
Laat het ons gerust weten via mail: info@piu-bella.be. We helpen jou met plezier verder.